Sloopauto’s glijden van de weg en schadeauto’s rijden in het water

Defecte auto verkopen

 

Defecte auto vandaag nog verkopen? Dat is mogelijk via onze site! Wanneer u een defecte auto heeft en niet weet wat u er mee moet of kan doen, dan is het goed en verstandig telefonisch contact met ons op te nemen. Tijdens het telefoongesprek brengen wij de bijzonderheden en mankementen van de defecte auto in kaart en vertellen u wat de eventuele mogelijkheden zijn. 

 

Een defecte auto verkopen, met of zonder apk keuring. Het is ook mogelijk om een defecte auto zonder apk keuring aan ons te verkopen. Het gaat vaak om auto’s ouder dan tien jaar, waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto. Dit soort auto’s kopen wij in als zijnde een sloopauto. Ook wij gaan niet sleutelen aan deze auto en/of inspanningen verrichten op een apk te organiseren. Deze auto heeft zijn best gedaan en moet naar een autodemontage bedrijf gebracht worden om netjes conform de Nederlandse Wet en Regelgeving gedemonteerd te worden. 

 

Een defecte auto verkopen met apk keuring. Via onze site kunt u een defecte auto verkopen met bijvoorbeeld nog zes maanden of meer apk erop. Dit soort auto’s hebben vaak nog een goede restwaarde. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een defecte Honda met bouwjaar 2000 een defecte startmotor heeft. Het vervangen van een startmotor is niet duur. Wij kopen dan de defecte auto op, repareren de startmotor en verkopen de auto door aan bijvoorbeeld een autohandelaar. Kortom, het verkopen van een defecte auto aan ons kan voor u een financieel voordeel opleveren. 

De onderstaande auto’s met defecten kunnen aan ons worden aangeboden. 

 

* sloopauto’s ouder dan bijvoorbeeld 15 jaar met defecten

* oldtimers met defecten, alle bouwjaren. 

* jonge schadeauto’s met alle soorten schades en defecten.

* sloop auto’s van alle bouwjaren met diverse mankementen en defecten. 

 

Kortom, het is goed en verstandig om alle soorten auto’s aan ons te bieden, met of zonder defecten. 

Telefoonnummer 06 38 50 50 30

 

Met vriendelijke groet, 

 

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst.

 

 

Nieuwsbericht: hoe ontstaat een defecte auto tijdens slechte

weeromstandigheden.

 

Sloopauto’s glijden van de weg en schadeauto’s rijden in het water…

Ook in de volgende Brabantse plaatsen zijn vele auto’s sloopauto’s geworden en hebben de regionale overheden er alles aan gedaan om de sloop auto’s in de steden: Roosendaal, Etten Leur, Breda, Oosterhout, Den Bosch, Tilburg, Udenhout, Zevenbergen, Dongen, Oudenbosch, Raamsdonksveer, Klundert, Goirle, Alphen, Rijen, Made, Rijsbergen, Fijnaard, Steenbergen, Hoeven, Kreek en Willemstad. 

Op vele televisie kanalen was afgelopen weken te zien hoe auto’s van de weg zijn gegleden en hoe vele auto’s in de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel in het water zijn geraakt door een glad wegdek en onvoldoende strooien op de openbare weg in de deze regio’s. 

Alle strooiauto’s in de 800 gemeentes van Nederland zijn dag en nacht bezig geweest om alle hoofd en zij wegen sneeuw vrij te maken. Door de bezuinigingen zijn de kleine straten en steden, gemeentes en dorpen niet voorzien van zout. Hierdoor zijn er nog meer sloopauto’s in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht aangeboden aan de plaatselijke sloperijen. 

Komende dagen wordt er ijzel verwacht, door neerslag op de bevroren wegdek zullen vele auto’s gaan slippen en glijden en vele ongelukken veroorzaken, waardoor vele schadeauto’s en sloopauto’s zullen ontstaan die door de regionale bergingsdiensten en sloopauto ophaaldiensten verwijderd moeten worden. 

Sloopauto Inkoop Dienst Nederland kunt u altijd bellen om u te kunnen laten ondersteunen..

Met vriendelijke groet,

De Sloopauto Verkoop Centrale