Sloopauto vergoeding

Hoe kan Sloopauto Inkoop Nederland hogere prijzen bieden dan regionale bedrijven?

Door ons brede netwerk en ruime ervaring vinden wij ook voor uw auto vaak mogelijkheden. Zoals Afrika, waar Japanse auto’s favoriet zijn, of Oost-Europa voor de Duitse merken. Hierdoor stijgt uw opbrengst. De gemiddelde auto in Nederland is door de APK-regeling goed onderhouden, waardoor zij een hogere waarde buiten Europa vertegenwoordigt. Onze internationale contacten zorgen voor een gemiddeld flink hogere opbrengst dan via de regionale opkopers.

Zelfs wanneer niets anders rest dan sloop, kan ons bedrijf voor u het verschil maken door ons landelijke netwerk. Er is bijvoorbeeld een groot verschil tussen de ijzerprijs in Drenthe en de ijzerprijs in Rotterdam. De metaalverwerkingsbedrijven in de vier grote steden en hun randgemeentes geven grif voor metalen, teneinde orders van bedrijven uit India , China en Japan uit te kunnen voeren. Ook zijn een aantal types Japanse sloopauto’s gewild voor de exportmarkt van nog werkende motoren naar Afrika.

Buiten het ijzer en de motor zijn na demontage vooral de accu en katalysator van belang. Wij hebben goede contacten met opkopers van accu’s en de katalysators om uw hoogste vergoeding te verwezenlijken.

BEL 06 38 50 50 38