Sloopauto Verkopen Lelystad

Verkoop aan Sloopauto Verkopen Lelystad uw sloop- of schadeauto voor kontant geld! Verkoop nu aan Sloopauto Verkopen uw sloop- of schadeauto, autowrak of total loss of kapotte auto voor cash geld. Wij kopen ook occasions, tweedehandsjes en exportauto’s in.

Als u in Lelystad of in de regio Flevoland woont en u hebt een sloop- of schadeauto of APK afgekeurde automobiel? Bel dan ons mobiele secretariaat om uw autowrak aan te bieden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op 06 38 50 50 38
Onze service is snelheid! Binnen 3 uur kunnen wij uw auto inkopen en binnen 24 uur
halen we op afspraak de auto bij u voor de deur op. Wanneer en waar het u het beste uitkomt.

Met de chauffeur taxateur rondt u de deal af. Met de afhandeling levert u bij de auto ook de bankcard of rose delen I en II in. De reserveband en eventuele set winterbanden, de beide kentekenplaten en alle sleutels. De transactie wordt afgerond met de RDW afmelding kentekenregistratie. Als bewijs krijgt u het RDW-vrijwaringsbewijs en cash uitbetaald. U bent vrijgesteld van wegenbelasting en APK-keuring. Autoverzekering zelf afmelden.

1 – Inkoopafdeling sloopauto en schadeauto kunt u altijd bellen voor een gesprek met een taxateur inkoper. Hij kan u alle ins en outs over het verkopen van een automobiel uitleggen. Om de waarde van de auto te bepalen hanteert elke taxateur inkoper een aantal vaste ijkpunten. Op die manier zal er en realistische taxatie met prima offerte uitgebracht worden. Verder spelen factoren als de dagprijs oud-ijzer en diverse metalen als koper, chroom en aluminium een waarde bepalende rol.

Als basis geldt de RDW-kentekenregistratie, het merk en type, de motor en de inhoud en vermogen in combinatie met het aantal cylinders. De soort brandstof, benzine, diesel of LPG-gas. Hybride auto met zelfopladende accu of een e-automobiel die je moet stekkeren in het stopcontact. Wat is de staat van dienst en zijn de onderhoudsboekjes aanwezig. In welke staat verkeert de wagen, is er zware schade of lichte schade, zijn er gebruiks- of verbruikssporen of slechts cosmetische schade? Krijgt u een mooi bod voor uw motorvoertuig van de taxateur inkoper?

Verkoop nu Sloopauto Verkopen Lelystad uw sloopauto of schadeauto voor cash geld!

2 – TerugBel Service is onze dienst om het u gemakkelijk te maken op het voor u geschikte tijdstip uw motorvoertuig aan ons aan te bieden. U kunt al wat informatie invullen zodat wij een idee hebben van het te verhandelen voertuig. Zorg dat u uw autopapieren bij de hand hebt. Onze inkoper taxateur kan dan vrij snel tot een waardebeplaing en een dagprijs komen. Verder kunnen wij u alle informatie en het beste advies geven om uw auto te verkopen.

Online aan Sloopauto Verkopen Lelystad uw sloop- of schadeauto digitaal aanbieden?

3 – Online per emailformulier uw motortvoertuig digitaal aanbieden of verkopen. Dit is dè beste manier om uw automobiel aan ons te presenteren in woord en beeld. Vul het formulier in met uw persoonlijke gegevens en de RDWgegevens van de auto. In bijzondere gevallen of bij exceptionele automobielen adviseren wij u om een paar digitale foto’s te uploaden. Onze taxateur kan zich dan optimaal een beeld vormen voor de taxatie en de financiële offerte. Als wij de auto van u kopen maakt onze buitendienst een afspraak met u waar en wanneer. Met de autoambulance halen we de wagen bij u in de straat op. Tevens krijgt u de inkoopprijs handje contantje uitbetaald met het gratis RDW-vrijwaringsbewijs dat uw auto uitgeschreven is. Wij van Sloopauto Verkopen Lelystad verhandelen een brede variatie aan motorvoertuigen. Vooral sloopauto’s, loopauto’s zonder motor, verzekering total loss verklaard, autowrakken of schadeauto’s met zware en of lichte schade of verbruikssporen. Herkent u uw auto? Verkoop nu Sloopauto Verkopen Lelystad uw sloopauto of schadeauto of autowrak

Sloopauto Verkopen Lelystad koopt uit deze classificatie automobielen in: Loopauto of sloopauto, of autowrak. Deze auto’s die aan het van hun automobiele leven zijn gekomen vertegenwoordigen toch nog een behoorlijke restwaarde. Het ijzer van de carrosserie en de diverse metalen als chroom en aluminium en rood en geel koper leveren een flinke prijs op. Als het autowrak ontdaan is van vloeistoffen wordt het gestript van overtollige materialen.
De uiteindelijke sloop vind plaats in de Auto Recycling Nederland Post Shredder Technology in Tiel. De meeste metalen en andere grondstoffen worden gerecycled tot innovatieve producten.

sloopauto verkopen lelystadSchadeauto met zeer zware schade wordt allereerst gedemonteerd wat betreft de mooie gave herbruikbare merkonderdelen. De STIBA groene merkonderdelen met garantie bij verkoop. In de centrale computer doen FOCWA schadeherstellers hun bestelling doen voor groene onderdelen.
Schadeauto met lichte schade kan worden gerepareerd met STIBA groene merkonderdelen. Dat maakt scherpe reparatieprijzen mogelijk en spaart financiën, grondstoffen, enrgie en milieu. Dankzij de samenwerking tussen autodemontage- en autoschadeherstelbedrijven.

Tweedehands automobielen en occasions verhandelen we voor de snelle doorstroom in de handelsvoorraad. Alle leeftijden, maar bij voorkeur jong met APK keuring en onderhoudboekjes. Wat oudere auto’s rond de 5 jaar met APK zijn voor de BOVAG garages. Hele jonge wagens met slechts cosmetische schade zijn op te poetsen voor de showroom en directe verkoop.

Exportauto’s zijn vaak oudere tweedehands auto’s die in de exportlanden van bestemming nog een heel lang automobiel leven gaan rijden. Op het ogenblik worden in Oost-Europa, Polen en de Oekraïne Duitse merken met dieselmotor gevraagd. Mercedes, Audi, Opel en VW-Golf scoren!
Voor West-Afrika vragewij de Nissan met airconditioning en de Toyota met sun- of moonroof

Nu aan Sloopauto Verkopen Lelystad uw schade- of sloopauto verkopen voor cash geld!

Verkoop aan Sloopauto Verkopen uw sloopauto met een gerust groen gevoel. Sloopauto Verkopen Amsterdam is een full service autodemontage- en autosloopabedrijf. Wij zijn STIBA erkend vakbedrijf en geaffilieerd aan de Rijksdienst voor Wegverkeer. Dat betekent dat wij alle handelingen en transacties mogen verrichten voor het verhandelen van sloop- en schadeauto’s. De STIBA ziet toe op de juiste inrichting van de demontageloods. Vloeistoffen moeten dampvrij worden afgetapt uit het autowrak en duurzaam opgeslagen. Herbruikbare merkonderdelen moeten gaaf worden gedemonteerd en in de computer gezet.

Sloopauto Verkopen is RDW erkend, via de applicatie melden wij uw auto af uit de RDW-kentekenregistratie. Daarom kunnen wij u bij de cash aankoopsom gratis het RDW vrijwaringsbewijs uitgeven. Uw verantwoording voor dit kenteken is gestopt en ook de APK verplichting. U moet wel zelf de autoverzekering beëindigen. Sloopauto Verkopen werkt onder de STIBA groene vlag met groene wimpel!