Sloopauto verkopen Zaanstad

Verkoop uw sloopauto aan Sloopauto Verkopen Zaanstad 06 – 38 50 50 38. Sloopauto Verkopen Zaanstad koopt sloop- en loopauto’s, schadeauto’s, APK-afgekeurde automobielen, autowrakken en technisch total loss auto’s en APK-afgekeurde wagens. Al die auto’s hebben naar hun kwaliteit een intrinsieke handelswaarde. Metalen voor de recycling, te demonteren herbruikbare merkonderdelen voor de autoschadeherstellers en voor de export.

Sloopauto Verkopen Zaanstad koopt APK-afgekeurde auto’s in

De eisen in Nederland wat betreft de Algemene Periodieke Keuring van de Rijksdienst voor Wegverkeer zijn erg streng in vergelijking met andere landen in de Europese Unie. Dat betekent dat deze Nederlandse kneuzen elders nog gerepareerd kunnen worden. De prijzen van onderdelen en de uurlonen zijn er immers veel lager. Sloopauto Verkopen Zaanstad koopt dan ook speciaal voor de export de APK-afgekeurde automobielen en technisch total loss verklaarde auto’s in.

Wij halen motorvoertuigen op ongeacht de conditie.

Ons geheel vernieuwde secretariaat op een andere representatieve locatie is state of the art uitgerust. Onze administratie is geheel geautomatiseerd. Onze computersystemen, op kantoor of in de autoambulance, zijn voorzien van een RDW applicatie. Bij een transactie kan het motorvoertuig online worden afgemeld. Dat betekent dat het RDW-vrijwaringsbewijs onmiddelijk ingaat. De verkoper is zodoende ontslagen van de betaling van de Wegenbelasting en de Algemene Periodieke Keuring.
Sloopauto Verkopen Zaanstad koopt auto’s van alle leeftijden in welke staat dan ook.

Kan ik mijn sloopauto online aan Sloopauto Verkopen Zaanstad aanbieden?

  • Sloopauto aanbieden via het formulier.
  • Schadeauto waarde bepalen via de terugbelservice
  • APK afgekeurde auto taxeren via afdeling inkoop
  • Export auto offerte via afdeling inkoop

Uw sloopauto verkopen kan online via onze website.

Het is een eenvoudige invuloefening met uw personalia en de RDW-gegevens van het motorvoertuig. De kentekenregistratie verschaft ons alle benodigde informatie om tot een eerste waardebepaling te komen. In bijzondere gevallen, of bij uitzonderlijke auto’s, kunt u het best een paar representatieve digitale foto’s uploaden. Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden en levert geld op!
Onze Inkoper Taxateur kan dan gemakkelijk een nauwkeurige prijs bepalen en u een dito financiële offerte uitbrengen. Per mail krijgt u ons bod op uw sloop- of schadeauto naar u toegemaild.

Waarde schadeauto door Sloopauto Verkopen Zaanstad laten bepalen

Vul uw gegevens in op de fiche en wij telefoneren u zo spoedig mogelijk, of op het door u aangegeven tijdstip. Onze Inkoper Taxateur kan dan met u de staat van dienst van de auto inventariseren. De RDW kentekenregistratie is in eerste instantie waardebepalend. De staat waar de auto in verkeert zal uiteindelijk de doorslag voor de prijs geven. Bij verkoop van uw auto aan Sloopauto Verkopen Zaanstad regelen we de transactie binnen drie uur. De afhandeling binnen 24 uur, het ophalen van de wagen, het afmelden uit het RDW-kentekenregister, met RDW-vrijwaringsbewijs, en de cash uitbetaling.

Taxatie APK afgekeurde auto door Sloopauto Verkopen Zaanstad

In een persoonlijk gesprek met één van onze Inkopers Taxateurs gesprek kunt u van gedachten wisselen over de verkoop van uw auto. De RDW kentekenregistratie is altijd leidend voor een eerste waardebepaling. Aan de hand van uw mondelinge beschrijving van de staat van dienst van de auto en de staat waar de wagen in verkeert een nauwkeuriger waarde. Vervolgens kan de taxateur gericht informatie inwinnen en u van advies dienen wat betreft de verkoopprijs aan Sloopauto Verkopen Zaanstad. Tenslotte kunt u de transactie bezegelen met een definitieve verkoopprijs. Bij de afhandeling krijgt u die handje kontantje uitbetaald in knisperende biljetten en rinkelende munten. Het gratis RDW-vrijwaringsbewijs krijgt u op de koop toe en tenslotte voeren wij de sloopauto gratis af naar Sloopauto Verkopen Zaandam.

Offerte exportauto via taxateur Sloopauto Verkopen Zaanstad

Sloopauto Verkopen Zaanstad handelt in een variëteit aan auto’s in diverse kwaliteits- en prijsklassen. Al naar gelang de staat van dienst en de staat waar het voertuig zich in bevindt kopen wij cash in!
Loop- en Sloopauto’s en Schadeauto’s, Hybride en Electrische auto’s, Exportauto’s, Occasions en Tweedehands auto’s, Oldtimers en Youngtimers en Collectibles.

  • Sloop- en loopauto’s en schadeauto’s
  • Exportauto’s
  • Occasions en tweedehands auto’s
  • Oldtimers en youngtimers

Sloopauto Verkopen Zaanstad koopt autowrakken, total loss auto’s en APK afgekeurde auto’s in vanwege de intrinsieke waarde. Het belang van het oud ijzer en de diverse metalen, zoals messing, geel en rood koper, chroom en aluminium. Op onze autodemontage- en autosloperij tappen we van een sloopauto alle vloeistoffen af. Deze worden gescheiden opgevangen en vervolgens milieu verantwoord afgevoerd en gerecycled. Het droge wrak wordt in de Post Shredder Technology fabriek in Tiel van de Auto Recycling Nederland in stukjes geknipt en naar soortelijke massa en materiaalsoort gescheiden en als grondstof voor recycling ten behoeve van innovatieve producten voor de automotive branche.

Sloopauto Verkopen Zaanstad koopt allerhande schadeauto’s in

Schadeauto’s die variëren van zeer zware schade tot hele lichte cosmetische schade. Al naar het gebruik van een motorvoertuig kan het met een verkeersongeluk licht of zwaar beschadigd raken. Een leaseauto met een nette lessee levert gebruiks- of cosmetische sporen.Schadeauto’s met zware schade worden gedemonteerd van de merkonderdelen die herbruikbaar zijn bij het repareren van schadeauto’s met lichte schade. Het resterende wrak wordt weer aan de Auto Recycling Nederland fabriek aangeboden ter verwerking. De doelstelling van de ARN om 95% van de in Nederland aangeboden autowrakken te recyclen is inmiddels gehaald.

Schadeauto’s met lichte schade zijn een bijzondere categorie. Wordt de wagen gedemonteerd, en tenslotte als sloopauto verwerkt? Of gaat deze auto naar een autoschadehersteller? In dat geval wordt deze auto weer gerepareerd tot een nette tweede hands auto voor de handelsvoorraad bij een garage of een autohandelaar. Gedemonteerde merkonderdelen krijgen garantie mee. Ook bij de schadehersteller wordt die garantie afgegeven. Tenslotte wordt die ook bij de autohandelaar bekrachtigt, als garantie in Milieu Groene Ketenverantwoording.

sloopauto verkopen zaanstadSchadeauto’s met verbruikssporen en gebruikssporen worden waar nodig gerepareerd. Een ster in een ruit wordt bij Ruit Totaal weer dichtgeharst om scheuring te voorkomen. Minime oppervlakkige deukjes worden er uit gezogen en de autolak waar nodig licht bijgespoten.Over het algemeen is een technische grote beurt aan de motor etc, en een grote clean over van buiten en van binnen, met tenslotte een wash en shine genoeg voor een plekje in de showroom
Schadeauto’s met cosmetische schade hebben over het algemeen een hele nette voorzichtige eigenaar gehad. Meestal jonge wagens van slechts een paar jaar oud. Grondig binnen en buiten schoonmaken en wash en shine en polish voor de showroom maken er een super occasion van.

Wij kopen occasions, exportauto’s en oldtimers in.

Occasions en tweedehands auto’s kopen wij in in diverse leeftijdscategorieën. Tot 5 jaar, tot 10 jaar en tot 15 jaar. Bij voorkeur met een verse APK-keuring en geen schade. Onderhoudsboekjes zijn een belangrijke pré om de voertuig geschiedenis te kunnen lezen. Exportauto’s kopen wij in voor de diverse handelscontacten over de hele wereld. Oldtimers en Youngtimers kunnen interessant zijn als bedrijfsauto in verband met belastingvoordelen. Een Youngtimer betaalt verzekering naar de dagwaarde van de auto en niet naar de oorspronkelijke cataloguswaarde zoals een leasewagen.

Milieubewust autodemontage- en autosloopbedrijf.

Alle voornoemde motorvoertuigen hebben nog in meerdere of in mindere mate een behoorlijke handelswaarde. Sloop- en loopauto’s hebben een flinke intrinsieke waarde wat betreft het metaal en het oud ijzer. Tevens zit er edelmetaal zoals aluminium, chroom en rood en geel koper en messing in. Al deze metalen worden omgesmolten in de hoogovens en gerecycled tot nieuwe innovatieve producten die weer worden ingezet in de automotive branche.

Sloopauto Verkopen Zaanstad voert een milieubewuste bedrijfsvoering volgens de milieu- en natuurwetgeving. Ons beleid is gericht op demontage van herbruikbare merkonderdelen en de recycling van materialen. Een vertrouwde veilige keuze om uw sloopauto aan te verkopen.

Verkoop uw sloopauto aan Sloopauto Verkopen Zaanstad voor cash en RDW-vrijwaring.