Sloopauto verkopen Zwijndrecht

Het kan door een ongeluk zo gekomen zijn of omdat de auto op leeftijd gekomen is, maar je bent eigenaar geworden van een sloopauto Zwijndrecht. Het voertuig kan niet meer rijden of gerepareerd worden en logischerwijs wil je ervan af. Maar een sloopauto verkopen Zwijndrecht; hoe ga je dat aanpakken? Wil je snel van een sloopauto af, voor een goede prijs en gratis vervoer? Schakel dan de Sloopauto Ophaaldienst Nederland op. Wij zijn een gespecialiseerde sloopauto opkoper met een landelijk dekkend netwerk. Een sloopauto verkopen Zwijndrecht is hier zo geregeld. Bel nu en binnen één of enkele dagen is jouw oude auto weg gehaald.

Koper sloopauto zoeken Zwijndrecht

Zelf een sloopauto verkopen is een hele uitdaging. Wie koopt sloopauto’s tenslotte? Dan kom je vanzelf bij specialisten terecht, tenzij je een klassieker verkoopt waarin doe-het-zelf liefhebbers geïnteresseerd zijn. Maar een particuliere koper voor een afgekeurde of afgeschreven voertuig vinden, dat wordt een lastig verhaal. Het risico als je daaraan begint is dat je in een langdurig proces terechtkomt, van wachten op een kandidaat-koper en – als die zich al meldt – lange onderhandelingen, waarvan het maar de vraag is of ze iets opleveren. En de waarde van een sloopauto is ook weer niet zo hoog dat het zoveel tijd en moeite waard is. De sloopauto Zwijndrecht snel verkopen tegen een eerlijke prijs is economisch gezien de beste keuze.

Inkoper sloopauto Zwijndrecht

De Sloopauto Ophaaldienst Nederland heeft vele jaren ervaring als sloopauto inkoper. Wij zijn zeven dagen in de week op de weg om voor de eigenaar nutteloos geworden voertuigen over te nemen en op te halen.

 • Je krijgt van ons een goede prijs voor de sloopauto Zwijndrecht
 • We komen de sloopauto Zwijndrecht snel ophalen
 • De sloopauto verkoop Zwijndrecht wordt door ons helemaal afgehandeld

We ontzorgen je volledig bij je sloopauto verkoop Zwijndrecht. Neem nu contact met ons op en we doen direct een bod op jouw sloopauto!

Snel sloopauto verkopen Zwijndrecht

Voor een sloopauto verkopen in Zwijndrecht zijn we altijd snel ter plaatse. Van Walburg tot Oudeland en van Kort Ambacht tot Nederhoven of in Heerjansdam en Kleine Lindt. Onze chauffeurs weten de weg en kunnen dus altijd snel op de afgesproken locatie zijn, ook voor te koop staande sloopauto’s in de omgeving, zoals:

 • Sloopauto Dordrecht
 • Sloopauto Papendrecht
 • Sloopauto Hendrik-Ido Ambacht
 • Sloopauto Ridderkerk
 • Sloopauto Drechtsteden

De sloopauto laten ophalen in Zwijndrecht en omgeving wordt snel, vaak al binnen een dag, geregeld nadat je contact met ons opgenomen hebt.

Sloopauto in Zwijndrecht te koop

Een sloopauto is een auto die niet meer te repareren valt of waarvan de reparatiekosten zo hoog zouden ze zijn dat het echt de investering niet meer waard is. Dat gaat dus om een total loss auto Zwijndrecht of om een economisch total loss auto Zwijndrecht. Het zijn bijvoorbeeld auto’s met onherstelbare blikschade, APK afgekeurde auto’s (waar dure mankementen uitkwamen als een kapotte motor, versleten remmen, kapotte versnellingsbak of andere kostbare gebreken) of een auto met brandschade, waterschade of ander euvel van grote omvang. De dagwaarde van de auto is dan lager dan de herstelkosten en dus is het voertuig afgeschreven.

Snelle verkoop sloopauto Zwijndrecht

Een sloopauto Zwijndrecht verkopen, is dat een haalbare kaart? Een veel gestelde vraag, logischerwijs. We hebben het al gesteld: langs de bekende verkoopwegen is het haast niet mogelijk. En áls het al lukt kost dat voor een particulier zoveel tijd en moeite dat het de moeite nauwelijks is geweest. Vergeet niet dat de verzekering van een sloopauto gewoon doorloopt en dat je voor een sloopauto belastinggeld blijft betalen. Vervelende, overbodige kosten die je wegneemt door de snelle verkoop van de sloopauto. Daarvoor kun je bij ons terecht.

Koper sloopauto Zwijndrecht

sloopauto verkopen zwijndrechtWij kopen sloopauto’s in Zwijndrecht. Niet omdat wij het zo leuk vinden om aan oude auto’s te sleutelen, maar omdat deze voertuigen, afgekeurd of afgeschreven, nog wel degelijk enige waarde vertegenwoordigen. Wij werken samen met demontagebedrijven en autosloperijen die auto’s verwerken volgens de richtlijnen van ARN (Auto Recycling Nederland). Zo behalen ze een optimaal rendement in het hergebruik van oude onderdelen en gerecycled metaal. Van die opbrengst profiteert de eigenaar van de oude auto mee. Het is natuurlijk niet een bedrag dat te vergelijken is met de prijs van een nieuwe auto of een goed rijdende occasion, maar voor een afgeschreven auto Zwijndrecht is het toch mooi meegenomen. Daarbij is de optimale recycling nog goed voor het milieu bovendien.

Contant geld voor sloopauto Zwijndrecht

Wat we betalen voor een sloopauto in Zwijndrecht, dat verschilt per voertuig. Het hangt er natuurlijk vanaf om wat voor auto het gaat (merk, bouwjaar, kilometerstand) en wat de omvang van de schade en gebreken is. Als je contact met ons opneemt krijg je van ons direct een bod. Zorg ervoor dat je de gegevens van de auto paraat hebt en graag een paar foto’s waardoor we een goed beeld kunnen krijgen van de staat waarin de auto verkeert. Die informatie hebben we waarschijnlijk nodig om een reëel bod uit te brengen.

Sloopauto Zwijndrecht laten ophalen

Als we overeenstemming bereiken over de prijs voor de sloopauto aankoop Zwijndrecht kunnen we meteen een afspraak maken voor het laten ophalen van de auto. Jij geeft aan wanneer dat uitkomt en waar de auto staat en wij melden ons op de afgesproken tijd en plaats. Als we de sloopauto ophalen, ronden we de verkoop met je af. Je krijgt van onze chauffeur cash betaald en je ontvangt het vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de autoverzekering. Wat ons betreft is de verkoop binnen één of twee dagen afgehandeld. Wij staan alle dagen van de week voor je klaar om dat te regelen.

 • Ontvang nu een prijsvoorstel voor de sloopauto Zwijndrecht
 • Sloopauto ophalen is een gratis service van onze kant
 • Wij betalen cash geld voor sloopauto’s
 • Sloopauto transport binnen één of een paar dagen
 • Vrijwaring verzekering en belastingen ook verzorgd

Wil jij snel van je sloopauto af in Zwijndrecht? Neem dan contact op met de Sloopauto Ophaaldienst Nederland. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Met één telefoontje is de verkoop al rond!