Sloopauto waarde, inkoop en verkoop, wordt door organiseren van Olympische spelen beïnvloed.

Sloopauto waarde, inkoop en verkoop, wordt door organiseren van Olympische spelen beïnvloed.

Vijf jaar geleden heeft China er alles aan gedaan om het organiseren van de zomer spelen goed en volledig naar wens te laten verlopen. China moest volledig haar infrastructuur vernieuwen. Om wegen aan te leggen en om panden te bouwen was de vraag naar ijzer en metaal in deze periode extreem hoog. Door de vraag van ijzer en metaal van China is de prijs van deze grondstoffen en de vraag naar sloopauto’s in Europa en Nederland gestegen. Door de stijging van de ijzerprijs hebben toen der tijd de sloop auto tussenpersonen op internet en Nederland hun bijzondere marktpositie in de sloopauto ophaal markt en de internet sloopauto inkoop en verkoop markt kunnen verkrijgen.

Van de week was president Poetin op televisie en kon iedereen zien hoe hij zich op de hoogte liet brengen met betrekking tot de voortgang van het organiseren van de Olympische spelen van volgend jaar in Rusland. Uit het commentaar van zijn adviseurs was op te maken dat de bouwkosten soms 200 % hoger worden dan de verwachtingen en de berekeningen vooraf. Het verwerken van sloopauto’s kan de vraag van ijzer en metaal niet naar behoefte voorzien. De prijs van sloop auto ijzer in Rusland is door de schaarste van de metalen naar niet normale hoogte gestegen.

Door corrupte ambtenaren , door corrupte bedrijven en door corrupte politieke personen en partijen is gaat het organiseren van de Olympische Winterspelen in Rusland tien keer meer kosten dan de bedoeling is. De autosloperijen , autodemontagebedrijven en metaalverwerkingsbedrijven vragen nu een abnormaal bedrag per kilo metaal. In Nederland zou de prijs van een sloopauto naar EUR 500,= zijn gestegen. In Rusland zal de prijs van een sloopauto wel veel lager liggen , maar in verhouding tot vorig jaar minimaal 5 maal hoger liggen.

Rusland is een land waar alle grondstoffen in overvloed aanwezig zijn. Door de corruptie en de ambtelijke vele molens zal het aanleveren van , het logistiek goed organiseren van metalen van sloopautos een groot probleem zijn. Op het journaal was te zien en te horen dat Poetin per direct de verantwoordelijke heeft ontslaan en uit hun functie heeft gezet. Voor Poetin is het organiseren van de Olympische winterspelen een onderwerp geworden om ook hiermee in de geschiedenisboeken te kunnen komen.

Wij geven altijd de hoogste en beste prijs voor een auto, sloopauto, apk afgekeurde auto, tweede hands auto en nog goede auto.

Neem snel contact met ons op!

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden mbt uw auto en zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Snel auto verkopen Nederland.