Sloperij Dalfsen, autosloperij Borne ophaaldienst autosloperijen in Dalfsen

Sloperij Dalfsen

dalfsen : bord foto frank uijlenbroek©1996

Sloopauto Dalfsen, autosloperij Dalfsen

Heeft u aan de noordelijke zijde van de IJssel een afgekeurde of kapotte auto staan, dan helpen wij u een betrouwbare sloperij in Overijssel te vinden. De Autosloperij Dienst Nederland werkt samen met erkende autosloperijen in Overijssel, die de voertuigen op verantwoorde wijze verwerken. Wij kunnen uw sloopauto laten ophalen op elk door uw gewenst moment. Bovendien garanderen we u een eerlijke vergoeding voor uw afgeschreven voertuig. Bel nu sloperij Dalfsen 0638505038.

Sloopauto laten ophalen in Dalfsen

Waar u zich ook bevindt in de provincie, als uw auto om wat voor reden dan ook de weg niet meer op kan of mag (wegens schade of zonder geldige APK, of omdat uw oude beestje de kosten van een reparatie niet meer waard is), dan zal hij vroeg of laat naar de sloop moeten. En liefst vroeg, want een auto die alleen maar stil staat voor de deur kost geld. U betaalt immers voor de belasting en verzekering, ook als hij is afgekeurd. Sloperij Dalfsen is u graag van dienst.

Sloopbedrijf sloopauto in Dalfsen

Uw sloopauto, de auto die klaar is voor de sloop, slepen wij weg vanaf uw locatie. Het maakt niet uit of de sloopauto nu bij u thuis staat of bij uw kantoor. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst sleept gratis en veilig en vakbekwaam uw auto weg.
Neem direct contact op (06 38 50 50 38) en raak snel van uw sloopauto af.

Vergoeding auto sloperij

Als een auto sloopauto geworden is, is hij dan waardeloos? Meestal niet. Hij heeft natuurlijk het grootste deel van zijn waarde verloren als hij de weg niet meer op mag of zwaar beschadigd is, maar dan nog zijn de werkende onderdelen geld waard. De Autosloperij Dienst Nederland regelt dan ook in de meeste gevallen een vergoeding voor de sloopauto, waarvan de hoogte afhankelijk is van onder andere merk, type en bouwjaar. Bel nu sloperij Dalfsen 0638505038.

RDW, STIBA, ARN

Zoals gezegd werken wij uitsluitend samen met autosloperijen in Overijssel die zijn erkend door de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) en zijn aangesloten bij brancheorganisatie STIBA en ARN. De laatste twee organisaties staan onder andere voor duurzame verwerking van de sloopauto en recycling van onderdelen.

Auto ophaaldienst Dalfsen

De Autosloperij Dienst Nederland werkt samen met transportbedrijven in Overijssel, die binnen 24 uur een sloopauto ophalen bij u voor de deur. Wij vinden snel de weg in de Kop van Overijssel, Twente en Salland. En brengen de auto vervolgens naar erkende sloopbedrijven. We kunnen u onder meer van dienst zijn als u zoekt naar een:

 • Auto sloperij Enschede
 • Auto sloperij Hengelo
 • Auto sloperij Kampen
 • Auto sloperij Borne
 • Auto sloperij Oldenzaal
 • Auto sloperij Dalfsen
 • Auto sloperij Deventer

Ook in de kleinere steden en dorpen in Overijssel kunnen we onze snelle service bieden.

Auto snel naar de sloop: Dalfsen

We werken met een uitgebreid landelijk netwerk van autosloopbedrijven en ophaaldiensten en kunnen daardoor te allen tijde binnen 24 uur schakelen als u snel uw auto naar de sloop brengen wilt.

 • Neem contact met ons op via de gegevens of het contactformulier op deze website
 • We spreken af waar en hoe laat we uw sloopauto ophalen in Overijssel
 • We maken direct een afspraak over de vergoeding voor uw oude auto
 • De chauffeur van de ophaaldienst rekent de vergoeding contant af als hij de auto ophaalt
 • U ontvangt van de chauffeur een vrijwaringsbewijs om de autoverzekering op te zeggen
 • Wij melden de sloopauto af voor de belasting

Zo bent u binnen 24 uur van de sloopauto af, zonder er verder omkijken naar te hebben. Als we u kunnen helpen of meer informatie zoekt, bel dan gerust. We helpen u graag.