Sloperij Kapelle, autosloperij Kapelle ophaaldienst autosloperijen in Kapelle

Sloperij Kapelle

Sloopauto Kapelle , autosloperij Kapelle

Voorgoed gestrand in Kapelle en dus op zoek naar een auto sloperij in de provincie Zeeland? Dat kan voor velen een heel uitzoekwerk betekenen. Want tja, hoe vaak moet je nu op zoek naar een sloperij in Kapelle? Niet te vaak, hopen we maar. Maar kennelijk is het nu zo ver: is de auto afgekeurd of definitief afgeschreven? Als het de moeite niet meer is – het kan door schade van een ongeluk komen of door ouderdom van het voertuig – om hem te laten repareren, dan moet de auto naar de sloop. In Kapelle kunnen wij u het zoekwerk en alle bijbehorende rompslomp besparen. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan autosloperijen in Kapelle en transporteurs kunnen wij u een 24-uur service aanbieden voor het laten ophalen van uw sloopauto. Bel nu sloperij Kapelle 0638505038.

Sloopbedrijf sloopauto in Kapelle

Uw sloopauto, de auto die klaar is voor de sloop, slepen wij weg vanaf uw locatie. Het maakt niet uit of de sloopauto nu bij u thuis staat of bij uw kantoor. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst sleept gratis en veilig en vakbekwaam uw auto weg.
Neem direct contact op (06 38 50 50 38) en raak snel van uw sloopauto af.

Snel auto naar de sloop Kapelle

De provincie is niet al te dichtbevolkt, maar je moet toch maar net de weg even weten als je op zoek bent naar een betrouwbare Zeeuwse auto sloperij. Want: kan ik mijn auto zelf naar de sloop brengen? Hoe vind ik een (RDW-) erkend sloopbedrijf in Kapelle? Wat kost het om een auto te laten ophalen voor de sloop? Of krijg ik een vergoeding voor een sloopauto? Dat zijn veel voorkomende vragen die leven onder onze klanten. Waarmee wij u kunnen helpen is het volgende:

  • Uw sloopauto in Kapelle wordt binnen 24 uur opgehaald en naar een erkend demontagebedrijf gebracht.
  • We spreken direct een vergoeding af voor uw kapotte auto, schadeauto of afgekeurde auto in Kapelle en rekenen deze contant met u af.
  • We nemen u alle zorgen uit handen. Zo melden we de sloopauto voor u af voor de verzekering en de belastingen.

U heeft kortom nergens omkijken meer naar en kunt u helemaal bezig houden met het vinden van nieuw of vervangend vervoer.

Sloopauto ophalen Kapelle

Wij leveren onze snelle sloopauto ophaalservice op alle Zeeuwse eilanden. We brengen auto’s naar de sloop vanuit Schouwen-Duiveland, St. Philipsland, Tholen, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Dus in welke stad zoekt u naar een sloperij? Kapelle, Kapelle, Kapelle, Kapelle, Kapelle, Oost-Souburg, Kapelle, Axel, Tholen, Kapelle? Als u contact met ons opneemt kunnen we binnen 24 uur afspreken, op de door u gewenste plaats en tijd. Bel nu sloperij Kapelle 0638505038.

Erkende auto sloperij Kapelle

De chauffeur van onze ophaaldienst brengt de auto vervolgens naar een autosloopbedrijf dat is erkend door de Rijksdienst Wegverkeer. Deze bedrijven werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Met veel aandacht dus voor milieuvriendelijke verwerking van onderdelen en vloeistoffen. En voor recycling van de onderdelen die nog te gebruiken zijn.

Vergoeding sloopauto Kapelle

Mede door die recycling behoudt uw sloopauto enige waarde, zelfs als u er de weg niet meer mee op mag. Daardoor kunnen wij u in de meeste gevallen (het is afhankelijk van onder andere merk, bouwjaar en staat van de auto) nog een vergoeding voor de sloopauto in Kapelle aanbieden. Neem contact met ons op via de gegevens op deze website en we staan u graag voor meer informatie te woord!
Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
De Nationale Sloopauto Ophaal Centrale

 

Auto ophalen: hoe werkt het?

Bel ons 7 dagen per week,
24 uur per dag op 06 38 50 50 38