Sloperij Menaldumadeel, autosloperij Menaldumadeel ophaaldienst autosloperijen in Menaldumadeel

Sloperij Menaldumadeel


Sloopauto Menaldumadeel, autosloperij Menaldumadeel

Definitief gestrand in het hoge noorden en op zoek naar een auto sloperij in Friesland? Dan zijn er verschillende vragen te beantwoorden en contacten te leggen. Wie verzorgt het transport van een kapotte auto naar de sloop? Waar moet een sloopauto naartoe? Wat is een betrouwbare autosloperij in Menaldumadeel? Wat kost het laten slopen van een auto? Welke documenten zijn er nodig? Enzovoorts, enzovoorts. Via deze site vindt u het snelle antwoord op alle vragen. Wij weten de weg naar alle sloopbedrijven in Friesland en kunnen ervoor zorgen dat alle zaakjes binnen 24 uur geregeld zijn. Bel nu sloperij Menaldumadeel 0638505038.

Sloopbedrijf sloopauto in Menaldumadeel

Uw sloopauto, de auto die klaar is voor de sloop, slepen wij weg vanaf uw locatie. Het maakt niet uit of de sloopauto nu bij u thuis staat of bij uw kantoor. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst sleept gratis en veilig en vakbekwaam uw auto weg.
Neem direct contact op (06 38 50 50 38) en raak snel van uw sloopauto af.

Auto moet naar de sloop Menaldumadeel

Definitief gestrand in ‘It Heitelân’ dus? Als je dan toch ergens moet wandelen of fietsen is Friesland geen slechte plek, maar het is altijd vervelend als de auto het begeven heeft. Door ouderdom of schade, wat de oorzaak ook is dat de oude auto een sloopauto geworden is. Als je omhoog zit met een afgeschreven of afgekeurde auto in de provincie Friesland, dan is het zaak om hem snel naar een sloperij te brengen. Bel nu sloperij Menaldumadeel 0638505038.

Snel naar autosloop Menaldumadeel

Als u contact met ons opneemt over het laten weghalen van een sloopauto in Menaldumadeel zorgen wij er desgewenst voor dat de auto binnen 24 uur is opgehaald. U bent dan meteen van alle beslommeringen verlost:

  • Bel of mail ons en we maken direct een afspraak over tijdstip en plaats waar we de auto ophalen.
  • We spreken direct een vergoeding af, die door onze chauffeur contant wordt betaald bij het ophalen van de sloopauto.
  • U krijgt tevens het vrijwaringsbewijs van de chauffeur waarmee u de autoverzekering kunt opzeggen en we melden de auto voor u af bij de Belastingdienst.
  • Wij leveren de auto voor u af bij een RDW-erkend autosloopbedrijf in Friesland, waar de auto op duurzame wijze wordt verwerkt.

Sloopauto laten ophalen in Menaldumadeel

Een auto naar de sloop brengen gaat niet zomaar. Ten eerste mag je met een afgekeurd voertuig niet meer de weg op, als dat überhaupt al mogelijk is. Wij werken samen met transportbedrijven in Friesland die voertuigen ophalen in de hele provincie: van Sudwest-Fryslân en De Friese Meren tot Menaldumadeel, Menaldumadeel en de Friese Waddeneilanden. Daardoor kunnen we snel schakelen als u een sloopauto voor de deur in Menaldumadeel heeft, en kunnen we hem snel oppikken. Bel nu sloperij Menaldumadeel 0638505038.

Geld voor Menaldumadeel

Daarna moet de auto naar een sloperij worden gebracht. We spreken van een sloopauto als de benodigde reparatiekosten de dagwaarde overstijgen. Oftewel: als de wagen de reparatie niet meer waard is. U mag er dan niet meer mee rijden, maar dat betekent niet dat het voertuig al zijn waarde verloren heeft. Sommige auto’s kunnen nog voor export geschikt zijn en losse onderdelen die nog in goede staat zijn, kunnen worden hergebruikt. Wij kunnen u dan ook in de meeste gevallen een vergoeding aanbieden voor de sloopauto. Als u contact met ons opneemt kunnen we daarover meteen een afspraak maken. De hoogte van de vergoeding is uiteraard afhankelijk van merk, type, bouwjaar en de staat van de sloopauto. Bel nu sloperij Menaldumadeel 0638505038.

 

Wij zijn u van dienst als u een autosloperij in Leeuwarden, Drachten, Buitenpost, Sneek, Harlingen, Dokkum, Joure, Franeker, Goutum, Lemmer of in een andere plaats in Friesland zoekt. Tot op de waddeneilanden Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en zelfs Vlieland aan toe. Bel nu sloperij Menaldumadeel 0638505038.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
De Nationale Sloopauto Ophaal Centrale

Auto ophalen : hoe werkt het?

Bel ons 7 dagen per week, 24 uur per dag op 06 38 50 50 38