Sloperij Nijmegen, autosloperij Nijmegen ophaaldienst autosloperijen in Nijmegen

Sloperij Nijmegen

Er is volop keuze voor sloperijen, zoals u ongetwijfeld zult merken als u op zoek moet naar een adres voor het wegbrengen van een kapotte auto. Het is niet vreemd als u door de bomen het bos niet meer ziet, want wat is nu de beste autosloop in de omgeving en hoe krijgt u uw wagen daar? Als de auto naar de sloperij moet, mag u er normaal gesproken immers niet meer mee de weg op. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst helpt u de weg te vinden, komt de schade auto ophalen bij u thuis en handelt alle bijkomende zaken snel met u af.

Betrouwbare sloperij in Nijmegen

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst werkt samen met erkende sloperijen in heel Nederland. Al onze partners zijn aangesloten bij de Rijksdienst Wegverkeer (RDW), Auto Recycling Nederland (ARN) en brancheorganisatie STIBA. Dat betekent dat het betrouwbare autosloperijen zijn, die sloopauto’s verwerken op verantwoorde en duurzame wijze.

Snelle sloopauto ophaaldienst Nijmegen

Zelf helpen wij u bij het snel naar de sloperij vervoeren van schadeauto’s. Wij spreken daarvan – ook wel van sloopauto’s – als de dagwaarde niet meer opweegt tegen de reparatiekosten. Is uw auto kapot en/of afgekeurd? Dan is het beter om hem snel van de hand te doen. Zo lang het voertuig voor de deur staat blijven wegenbelasting en autoverzekering immers lopen. Met onze ophaaldienst kunnen we kapotte auto’s ophalen, overal in het land en binnen 24 uur.

Auto naar de sloop Nijmegen

Zoekt u een transportbedrijf om uw auto naar de sloop te brengen? Als u contact met ons opneemt op 0638505038 kunnen we uw afgeschreven auto ophalen binnen een dag, of in ieder geval op een moment dat het u goed uitkomt.

  • Onze chauffeur haalt auto voor de deur op
  • Hij neemt tevens een vrijwaringsbewijs mee waarmee u de autoverzekering kunt opzeggen
  • De auto wordt voor u afgemeld voor de wegenbelasting
  • Vaak betalen wij nog een vergoeding voor sloopauto’s
Vergoeding voor kapotte auto Nijmegen

De demontagebedrijven waarmee wij samenwerken, scheiden alle metalen, materialen en vloeistoffen uit de wagens. Deze vertegenwoordigen nog een bepaalde waarde, evenals de nog goede onderdelen. Daardoor kunnen we in veel gevallen een vergoeding voor sloopauto’s betalen, die natuurlijk afhankelijk is van de staat van het voertuig, merk en bouwjaar.

Heeft u vragen over de waarde van uw auto? Neem dan contact op met de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst via het contactformulier op deze website of via 0638505038. Wij helpen u graag aan meer informatie!

Autosloperijen Nijmegen Ophaaldienst

is het adres waar u uw sloopauto of schade auto aan kunt verkopen. Wij kopen ook alle kapotte en defecte auto’s van particuliere autobezitters. Een apk afgekeurde auto heeft meestal ook nog een aanzienlijke restwaarde ten opzichte van een sloop auto. Een auto naar de sloop brengen is onze specialiteit. Wij halen alle sloop auto’s en schade auto’s op in Nijmegen en alle plaatsen en gemeentes daarom omheen.

Een tweedehands auto kunt u verkopen op vele sites op internet. Door de economische ontwikkelingen is de automarkt veranderd en lukt het vele particuliere autobezitters niet om hun goede auto of auto met enige mankementen te verkopen via deze site. De Autosloperij Nijmegen geeft altijd nog een reëel bedrag voor een tweedehands auto die niet verkocht kan worden.

Sloperij Nijmegen is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om bovengenoemde autobezitters goed en volledig te informeren over de restwaarde en mogelijkheden van de sloopauto , schade auto , defecte auto , kapotte auto , gebruikte auto’s , APK afgekeurde auto en tweede hands auto’s.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
De Nationale Sloopauto Ophaal Centrale

Auto ophalen : hoe werkt het?

Bel ons 7 dagen per week, 24 uur per dag op 06 38 50 50 38