Sloperij Rotterdam

Hoeveel jaar uw auto u ook trouw heeft gediend: er komt een moment dat het simpelweg niet meer veilig is om ermee de weg op te gaan. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de wagen niet door de APK komt of zelfs geheel total loss is. In dat geval is het laten ophalen van de auto door een sloperij in Rotterdam vrijwel de enige manier om er nog wat aan over te houden.

Er zijn veel situaties denkbaar waarin een auto die voorheen altijd goed reed, tegenwoordig een sloopauto is geworden. Een afgekeurde auto is vaak namelijk erg duur om te repareren. En wanneer de auto niet rijdt, kost deze u onnodig veel geld. Verkoop aan een gerenommeerde sloperij in Rotterdam kan u daarentegen een interessante vergoeding opleveren.

Sloperij Rotterdam

Autosloperij Rotterdam: een goede prijs voor uw sloopauto

Wanneer u een sloopauto bezit die niet eens meer start, betekent dit niet dat het voertuig niets meer waard is. In veel gevallen kunnen wij een aantrekkelijk bod doen op uw kapotte auto. De exacte hoogte hiervan is afhankelijk van meerdere belangrijke factoren waaronder het merk, bouwjaar en type.

Het is dan ook zonde om de wagen tegen een lage prijs te verkopen aan een willekeurige autosloperij in Rotterdam. Wij spreken telefonisch een mooi bedrag met u af en halen de auto bij een akkoord bovendien kosteloos bij u thuis op. Zo hoeft u het voertuig niet meer zelf naar een sloperij in Rotterdam te brengen en bespaart u de nodige tijd en kosten.

Sloperij Rotterdam Alexander of Hoofdweg gezocht?

Waar u zich ook bevindt in Rotterdam, er is altijd een chauffeur van een lokale autosloperij bij u in de buurt. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk van sloperijen en autodemontage bedrijven, zodat u verzekerd bent van een snelle verkoop en bijbehorende afspraak. Uw auto is in de meeste gevallen zelfs al binnen 1 dag verkocht, opgehaald en afgemeld bij het RDW.

Met name in de omgeving van Rotterdam Alexander en de Hoofdweg in Rotterdam bevinden zich diverse sloperijen voor schadeauto’s en auto schroot waarmee wij samenwerken. Is uw auto via ons opgehaald door een sloperij in Rotterdam? Dan ontvangt u uiteraard een RDW-vrijwaringsbewijs en krijgt u de afgesproken vergoeding direct in contanten uitbetaald.

Sloperij voor sloopauto of auto schroot in Rotterdam

De zoektocht naar een geschikte sloperij in Rotterdam kan soms tijdrovend zijn. Niet bij elke autosloperij bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw sloopauto of soms wordt uw auto niet direct opgehaald. De Nationale Sloopauto Ophaaldienst onderscheidt zich door aantrekkelijke vergoedingen en het verzorgen van het gehele bijbehorende traject.

Zo weet u zeker dat u uw sloopauto snel en zorgeloos verkoopt, net als de meer dan 10.000 klanten die u voorgingen. Bezit u ook een auto die eigenlijk naar de sloop moet? Twijfel dan niet en neem contact op met onze behulpzame medewerkers via 06 38 50 50 38 of mail naar info@sloopautoverkopen.com

 Bel ons 7 dagen per week, 24 uur per dag op 06 38 50 50 38