Sloperij Voerendaal, ophaaldienst en auto slopen in Voerendaal

Sloperij Voerendaal

sloperij voerendaal
Sloopauto Voerendaal , autosloperij Voerendaal

Wie een auto sloperij Voerendaal zoekt heeft, flauw gezegd, autopech met een zachte g gehad. Nou ja, het stadium van pech is al even achter de rug natuurlijk in dit geval. Bent u in de provincie Limburg op zoek naar een auto sloperij, dan heeft u helaas de laatste kilometers in Hollands mooiste provincie gereden in deze auto. Voordat u uw weg vervolgt in een ander voertuig moet u eerst uw afgekeurde auto naar de sloop brengen. Wat is een autosloop in Voerendaal? Wij weten de weg naar betrouwbare sloperijen in Voerendaal en kunnen u helpen bij het laten ophalen van uw sloopauto. Binnen 24 uur zijn alle zaken voor u geregeld.

Sloopauto laten ophalen in Voerendaal

De meeste mensen zitten niet op een hoop gedoe van de sloopauto (daarvan is sprake als de kosten van een reparatie niet meer opwegen tegen de dagwaarde) te wachten. Auto afgeschreven of afgekeurd in Voerendaal? Dan moet hij gewoon weg, want voor de deur staat hij maar geld te kosten aan verzekering en belasting. Maar welk auto sloopbedrijf bij u in de buurt in Voerendaal neemt de auto over en hoe krijg je hem daar? Wij werken niet alleen samen met erkende demontagebedrijven in Noord- en Zuid-Limburg, maar ook met ophaalservices die uw sloopauto daarnaartoe vervoeren. Bel nu sloperij Voerendaal 0638505038.

RDW-erkende sloperij Voerendaal

De sloperijen in Voerendaal waarmee wij samenwerken, zijn allemaal RDW-erkende ondernemingen die werken volgens de normen van ARN en brancheorganisatie STIBA. Dat betekent onder meer dat de sloopauto’s op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt, met optimale aandacht voor recycling. Dat is goed voor de samenleving en omgeving, maar ook voor de portemonnee. Uw sloopauto behoudt enige waarde, omdat bepaalde onderdelen hergebruikt kunnen worden. U kunt normaal gesproken dan ook rekenen op een vergoeding voor de sloopauto. De hoogte daarvan is uiteraard afhankelijk van merk, type en conditie van de auto. Bel nu sloperij Voerendaal 0638505038.

Sloopauto Voerendaal binnen 24 uur opgehaald

Als u contact met ons opneemt via de gegevens op deze website laten wij uw sloopauto weghalen binnen 24 uur des gewenst. Binnen een dag bent u van alle vragen en zorgen verlost:

 • We spreken af waar we in Voerendaal de afgekeurde of afgeschreven ophalen en hoe laat
 • We maken direct een afspraak over de vergoeding. Onze chauffeur betaalt u contant
 • Van onze chauffeur ontvangt u tevens een vrijwaringsbewijs voor de verzekering
 • Wij melden de sloopauto af bij de belastingdienst

Sloopauto ophaal service Voerendaal

Waar u zich ook bevindt in Voerendaal, wij zijn aan alle kanten van de Maas snel ter plaatse. Of u nu in het Mergelland woont, in Gennep, Venlo of Weert. Onze sloopauto ophaal service in Voerendaal weet overal de weg. Naar:

 • Auto sloperij in Sittard-Geleen
 • Auto sloperij in Maastricht
 • Auto sloperij in Valkenburg
 • Auto sloperij in Roermond
 • Auto sloperij in Venlo
 • Auto sloperij in Kerkrade
 • Auto sloperij in Heerlen

In Beek, Voerendaal, Echt-Susteren, Meerssen, Stein, Venray en in alle andere gemeenten in het prachtige zuiden. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan gerust, wij staan u graag te woord!

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
De Nationale Sloopauto Ophaal Centrale

Auto ophalen: hoe werkt het?

Bel ons 7 dagen per week,
24 uur per dag op 06 38 50 50 38