Sloperij Wijk bij Duurstede, autosloperij Wijk bij Duurstede ophaaldienst autosloperijen in Wijk bij Duurstede

Sloperij Duurstede


Sloopauto Duurstede , autosloperij Duurstede

Als een sloperij Duurstede is waarnaar u op zoek bent, een betrouwbaar demontagebedrijf in de provincie Utrecht met snelle service, dan brengt de Autosloperij Dienst Nederland u naar het juiste adres.
Wij werken samen met autosloperijen in Utrecht, van noord tot zuid en van oost tot west inde provincie. Daardoor kunnen we te allen tijde snel in actie komen en garanderen we dat we uw sloopauto binnen 24 uur laten ophalen.

Auto naar de sloop Duurstede

Met de auto gestrand onderweg? Langs de A27, A2, E30, E35 of E231? Of wilde de auto niet meer starten ineens? Helaas komt het moment vroeger of later een keer, voor elk voertuig. Als de vraag ‘is mijn auto de reparatie nog waard?’ met ‘nee’ wordt beantwoord, dan is de tijd gekomen om de auto naar de sloop te brengen. Maar hoe dan verder?
Hoe krijg je je auto naar de sloop? Mag je met een afgekeurde auto rijden? Mag een wagen met schade zelf naar de sloperij rijden?

Sloopauto laten ophalen in Duurstede

Nee, dat mag niet. En vaak zal het ook niet kunnen. We spreken niet voor niets van een sloopauto tenslotte. Wij werken daarom niet alleen samen met sloperijen in Duurstede, maar ook met autotransportdiensten in de provincie, die in alle gemeenten, steden en kernen de weg kennen. Deze komen de sloopwagen weghalen, desgewenst binnen 24 uur en op de door u aangewezen locatie.

Betrouwbare sloperijen Duurstede

Een sloopauto in Utrecht (provincie) die wij ophalen wordt vervolgens vervoerd naar een betrouwbaar demontagebedrijf. Onze partners zijn erkend door de Rijksdienst Werkverkeer, werken volgens de ARN-richtlijnen (recycling in de mobiliteitsbranche) en zijn aangesloten bij brancheorganisatie STIBA. Daarmee wordt een milieuvriendelijke verwerking van uw auto gegarandeerd.

Vergoeding sloopauto Duurstede

Mede doordat zo veel mogelijk onderdelen en materialen worden hergebruikt kunnen wij u normaal gesproken een vergoeding voor de sloopauto bieden. Dat bedrag is afhankelijk van het merk en type wagen, het bouwjaar en de conditie ervan. In de meeste gevallen kunnen we in het eerste telefonische contact al een prijs overeenkomen.

Snelle actie: auto naar de sloop Duurstede

Een auto die ongebruikt voor de deur staat, kost alleen maar geld, dus wij brengen snel de auto naar de sloop in Duurstede. In feite kost het u niet meer dan een telefoontje. Als u laat weten waar en wanneer de sloopauto opgehaald moet worden, regelen wij de rest.
U krijgt van onze chauffeur direct contant het afgesproken bedrag overhandigd plus het vrijwaringsbewijs om de verzekering mee op te zeggen. Wij melden de sloopauto ook af voor de wegenbelasting, en daarmee is alles afgehandeld. We bieden deze service in de hele provincie, dus naar de:

  • Autosloperij Utrecht (stad)
  • Autosloperij Zeist
  • Autosloperij Woerden
  • Autosloperij Vleuten

Van Duurstede tot Bunschoten-Spakenburg en van Duurstede tot Duurstede of Veenendaal. Maar ook in de omgeving Utrechtse Heuvelrug, Loosdrechtse Plassen en in het Gooi vinden de chauffeurs van onze auto-ophaalservice snel de weg. Meer informatie sloopauto service Duurstede?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor het naar de sloperij in de provincie Utrecht brengen van uw auto? Neem dan gerust contact met uw op, telefonisch via ons nummer 06 38 50 50 38 of via het contactformulier op deze website. We staan u graag te woord!