Auto total loss verkopen

Auto total loss verkopenWil je een total loss auto verkopen, dan is dat in de regel geen goed nieuws. Als de auto total loss verklaard is, is een ongeluk daar immers vaak de oorzaak van. En als de schade niet meer te repareren is, is dat ook vaak een flink ongeval geweest. We kunnen dan alleen maar hopen dat zware blikschade – hoe vervelend dat ook is – de enige schade is die u eraan overgehouden heeft. Want laten we wel wezen: het ongemak van een koper zoeken van een total loss auto is altijd nog een stuk minder zwaar dan lichamelijk letsel. Aan het einde van de rit is een schadeauto te vervangen. Een lichaam niet…

Total loss auto

Technisch total loss is een auto als de schade na een ongeluk dusdanig groot is dat het niet meer mogelijk is om deze te herstellen. Grote blikschade en/of een onherstelbaar gedeukt of beschadigd chassis of carrosserie; met schade van die omvang is het niet meer mogelijk om de auto ooit nog veilig de weg op te brengen. Ook brandschade of ernstige waterschade kunnen de reden zijn van een total loss verklaring.

Technisch of economisch total loss

Als de grote schade aan de auto duidelijk zichtbaar is spreken we van een technisch total loss. Daarnaast kan een auto economisch total loss zijn. Als een voertuig economisch total loss is, heeft het simpel gezegd geen zin meer om het nog te laten repareren. Zelfs als het technisch mogelijk is zouden de kosten voor schadeherstel of reparatie dusdanig hoog zijn dat ze de waarde van de auto (ruimschoots) overtreffen. En je hoeft geen afgestudeerd econoom te zijn om uit te rekenen dat dat geen goede investering meer is.

Total loss auto te koop zetten

Je mag niet meer rijden in een total loss auto. Althans, in een technisch total loss voertuig. Daarvan wordt het chassisnummer vernietigd. Al zou het nog enigszins mogelijk zijn, je moet ervan af. Een auto die economisch total loss is kun je nog wel ‘op’ rijden, eventueel met een kleine reparatie die dat mogelijk maakt. Wat je ook kunt doen met een auto die economisch total loss is: hem te koop zetten. Of hem direct te koop aanbieden aan Schadeauto Inkoop Nederland. Want bij Schadeauto Inkoop Nederland bieden wij gegarandeerd de beste vergoeding voor total loss auto’s! Wil je meteen een aanbod ontvangen? Neem dan nu contact op via ons contactformulier of op 06 42 42 80 53!

Opkoper total loss auto

Wij kopen total loss auto’s. Die wij overigens ook wel betitelen als sloopauto’s: auto’s die te oud zijn of de waarde hebben verloren om ze nog enigszins verantwoord te laten maken in de garage. Het maakt niet uit hoe je het noemt: voor de sloopauto verkopen of total loss auto verkopen moet je bij Schadeauto Inkoop Nederland (S.I.N.) zijn. Wij zijn opkoper van auto’s met schade, gebreken en alle voertuigen waarin – in welke omvang ook – een ‘deukje’ zit. Wij zien de waarde die nog zit in iedere afgeschreven auto en laten onze klanten daarvan profiteren.

Total loss auto verkoop

Want waar moet je anders met een auto met ernstige schade of defecten naartoe? Je hebt een auto met schade, een auto zonder geldige APK (hoogstwaarschijnlijk) of een auto met zichtbare gebreken staan. Daarvoor vind je natuurlijk niet zo snel meer een particuliere koper. Maar je moet er wel van af. Een niet meer rijdende APK afgekeurde auto of een sloopauto (total loss) kost immers geld zo lang je hem in bezit houdt. Als hij niet is afgemeld bij de Rijksdienst Wegverkeer en verzekeringsmaatschappij blijven die maandelijkse kosten (of kwartaal kosten) gewoon doorlopen. Wij helpen dat stopzetten door het total loss auto opkopen, het ophalen van de oude auto en afmelding bij RDW.

Wat is een total loss auto nog waard?

Je hebt zelf (hopelijk) nooit eerder ervaring gehad met een total loss wagen. Laten we hopen dat je daar ook niet te vaak mee te maken krijgt. Je kunt je daardoor afvragen waarom wij oude auto’s en defecte auto’s inkopen? Dat zit zo: als een voertuig als vervoermiddel waardeloos geworden is, betekent dat niet dat er van al die onderdelen en materialen helemaal niets meer over is dat van nut kan zijn. S.I.N. zorgt voor complete recycling van uw total loss auto en haalt daardoor de maximale waarde uit total loss auto’s. Nog functionerende onderdelen worden opnieuw gebruikt en voor metalen wordt de geldende dagprijs berekend. Dat maakt dat we u nog een vergoeding voor een gebruikte auto uitbetalen kunnen. Hoe veel, dat is afhankelijk van merk, type en bouwjaar en de hoogte van de schade. Wilt u direct een indicatie krijgen van ons prijsvoorstel? Vul dan alle informatie (met bijbehorende foto’s) in op het contactformulier op deze site. Dan maken wij zo snel mogelijk een inschatting van wat u van ons mag verwachten.

Total loss auto verkocht

Akkoord met ons bod op de total loss auto? Dan zorgen we ervoor dat u snel van de auto af bent. We maken een afspraak voor het laten ophalen van de afgeschreven auto en komen naar de door u aangewezen plaats op het door u gekozen tijdstip. Onze auto ophaal service is gratis en in heel Nederland actief. In de meeste gevallen kunnen we de auto weghalen binnen 24 uur. Bij het opladen van de auto ontvangt u het afgesproken geldbedrag en het vrijwaringsbewijs voor het afmelden van de auto bij de verzekering.

Oude auto verkopen

Sloopautoverkopen.com is allround inkoper van occasions. Van afgekeurde auto’s, van schadeauto’s, van kapotte auto’s, van auto’s met hoge kilometerstand. Voor de oude auto verkoop in het algemeen kunt u bij Sloopautoverkopen.com terecht. Wij bieden u:

  • Een scherp bod op occasions
  • Gratis ophalen oude auto
  • Contante vergoeding oude auto
  • Afmelding RDW en vrijwaring oude auto

Om het maar eens op moderne wijze uit te drukken:Sloopautoverkopen.comontzorgt u volledig als u in de maag zit met een oude auto die voor u waardeloos geworden is. U krijgt er nog een goede prijs voor, u heeft er geen omkijken naar en wij handelen alles voor u af. Meer weten? Bel 06 42 42 80 53!