Autosloop Diemen

Autosloop Diemen

Niemand gaat graag op zoek naar een autosloop Diemen, maar als je een sloopauto of auto met schade in Diemen of omgeving autosloop diemenhebt staan zit er helaas niets anders op. Maar waar ga je die wagen naartoe brengen? Zowel voor particulieren als bedrijven is het een vervelende aanslag op de tijd om een betrouwbare autosloperij in Diemen te zoeken. Met ons uitgebreide landelijke netwerk van demontagebedrijven en vervoerders zorgen wij ervoor dat de auto snel wordt opgehaald, dat er een vergoeding voor betaald wordt en dat u er verder geen omkijken meer naar heeft.

Schadeauto of sloopauto in Diemen

Waar langs de Diem de auto staat die naar de sloperij in Diemen moet, dat maakt in principe niet uit. In Diemen, Oud-Diemen, Over-Diemen, Stammerdijk maar ook elders in de omgeving weten onze chauffeurs snel de weg. De vraag is wel wat er mis is met het voertuig. Betrokken geweest bij een ongeluk? Dan hopen we natuurlijk dat het – hoe vervelend het ook is – de schade uitsluitend van materiële aard was. Als de schade dusdanig groot is dat de reparatiekosten onevenredig hoog worden ten opzichte van de waarde van de auto is de tijd rijp om hem naar de sloop te brengen. En dat geldt ook voor auto’s die simpelweg hun beste tijd hebben gehad: die oud, versleten en afgeschreven zijn.

Sloopauto Diemen geld waard?

Dankzij recycling van nog prima werkende onderdelen en van materialen uit de sloopauto blijft deze enige waarde behouden. Als wij de sloopauto overnemen, kunnen we daar normaal gesproken dan ook een vergoeding voor betalen. Dat hoogte van dat bedrag hangt af van verschillende factoren: merk en type voertuig, het bouwjaar en de conditie van de auto. Bel ons op voor meer informatie en we maken meteen een afspraak over de vergoeding voor de sloopauto in Diemen. U bereikt ons direct op 06-38505038.

Auto naar de sloop in Diemen

Als we overeenstemming hebben bereikt over de vergoeding voor het voertuig kunnen we deze snel laten ophalen. Geef aan waar de auto staat en wanneer het schikt om een transportbedrijf langs te sturen. Dan bent u desgewenst binnen een dag van de sta-in-de-weg verlost.

  • Wij hebben een 24/7 service, dus binnen 24 uur zijn we op de door u aangegeven locatie in Diemen om de auto naar de sloop te laten brengen
  • We hebben een afspraak gemaakt over de prijs. De vergoeding wordt cash afgerekend door de chauffeur die de auto ophaalt
  • De chauffeur overhandigt u ook de papieren voor de autoverzekering: het vrijwaringsbewijs waarmee u deze kunt opzeggen
  • Wij zorgen voor het afmelden van de auto voor de Belastingdienst

Bel direct naar 06-38505038 en de auto is morgen al opgehaald!

Onze service heeft landelijke dekking. Dus woont u zelf in Diemen, maar staat de auto elders in de omgeving van Amsterdam – en moeten we u bijvoorbeeld naar een autosloperij Amstelveen helpen – dan gaat het bovenstaande verhaal even goed op. Snel van je sloopauto af? Voor meer informatie of een afspraak: 06-38505038.