Gebruikte auto verkopen

gebruikte auto verkopenJe gebruikte auto verkopen zonder al te veel gedoe eromheen. Direct een bod op de afgeschreven auto, ook als deze afgekeurd, versleten of beschadigd is. Zoek je een koper voor een gebruikte auto? Wij verlossen je meteen van het voertuig.

  • Meteen een bod op je gebruikte auto, meteen een afspraak om hem te laten ophalen
  • Binnen 24 uur van je auto af, transport vanaf de door jou aangewezen tijd en plaats
  • Direct contant geld voor de gebruikte auto

Geen lange, vruchteloze onderhandelingen, geen zorgen over transport, maar de hele verkoop van de gebruikte auto in één keer geregeld.

Schadeauto verkopen, sloopauto verkopen

Is je gebruikte auto in goede staat en je hebt geen haast met de verkoop ervan, dan kun je geïnteresseerden ervoor laten bieden. Dan profiteer je daar zelf nog een beetje van mee. Of je betrekt hem in de deal bij de aankoop van een nieuwe auto. Maar niet alle oude voertuigen zijn nog even in trek. Misschien wil je een afgekeurde auto verkopen, een bedrijfsauto verkopen die volledig afgeschreven is of wellicht zoek je een koper voor een sloopauto of een inkoper van schadeauto’s. Dan staan de particuliere of zakelijke afnemers niet meer in de rij.

Waarde gebruikte auto

Je gebruikte auto is geld waard, ook al zou je dat bij een bepaalde staat van het voertuig niet meer verwachten. Maar als je auto naar de sloop moet, wordt daar tegenwoordig alles uitgehaald wat er nog goed aan is. Stel dat je een auto met een kapotte motor verkopen wilt, een auto met een kapotte versnellingsbak, een auto met een kapotte distributieriem of een auto met waterschade of een auto met blik- of brandschade. Dan mag dat wel een voertuig met mankementen zijn, er zitten ook nog goede onderdelen in. Deze worden hergebruikt, net als de andere materialen waarvoor dat van toepassing uit. Onze partnerbedrijven werken alle volgens de milieunormen van ARN en brancheorganisaties.

Gebruikte auto laten ophalen

Bel ons voor de aankoop van je gebruikte auto en we spreken alle relevante zaken door. We doen vervolgens direct een bod op de occasion. Met onze sloopauto ophaaldienst kunnen we daarna binnen 24 uur je gebruikte auto laten ophalen. Onze service beslaat heel Nederland. Dus waar je in het land ook een sloopauto te koop hebt staan, waar je ook gevestigd bent met je bedrijf of waar je je schadeauto ook hebt laten wegzetten; naast de snelle verkoop van de gebruikte auto, laten we hem ook snel ophalen!

Snelle verkoop gebruikte auto

Al met al kun je in één telefoontje en één vlotte afspraak van je gebruikte auto af zijn.

  • Laat je gegevens achter op deze site of bel en we noemen gelijk een prijs voor de gebruikte auto
  • Geef aan waar en wanneer we de gebruikte auto kunnen wegslepen
  • Onze chauffeur rekent meteen het afgesproken bedrag met je af en geeft je het vrijwaringsbewijs om de verzekering op te zeggen
  • Wij melden de auto af voor de wegenbelasting

Je ziet: alles in één keer geregeld. De oude auto wordt daarna op verantwoorde wijze gedemonteerd en zelf kun je snel op zoek naar nieuw vervoer.