Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn

Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn is een hypermodern autodemontage- en autosloopbedrijf.
Wij kopen sloopauto’s, loopauto’s en schadeauto’s in. Evenals technisch total loss verklaarde auto’s, autowrakken en exportauto’s. Alsmede tweedehands auto’s, Oldtimers en Youngtimers. Al deze motorvoertuigen verwerken wij in ons bedrijf al naar gelang de kwaliteit. Sloopauto’s en autowrakken worden klaargemaakt voor de Auto Recycling Nederland fabriek. Schadeauto’s worden gedemonteerd wat betreft de herbruikbare merkonderdelen. Tweedehands auto’s en Oldtimers en Youngtimers vinden hun weg naar nieuwe eigenaren via de algemene handelsvooraad van garages en autohandelaren.

Bied nu u sloopauto aan Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn aan.

U kunt uw motorvoertuig op diverse wijzen aanbieden aan Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn

  • Bel onze afdeling inkoop, taxatie en offerte voor een direct verkoopgesprek van uw sloopauto.
  • Wij bellen U terug als u gebruikt maakt van de terugbelservice. Vul de fiche dan in!
  • Bied uw schadeauto of tweedehands auto digitaal aan via het formulier op onze website.

Informatie volgens de RDW-kentekenregistratie is voor de eerste waardebepaling. De staat waar de auto technisch in verkeert, de kwaliteit van de carrosserie en het chassis, de aandrijving en de transmissie. Voeg in bijzondere gevallen een paar geüploade foto’s bij voor beoordeling. Onze Inkoper taxateur kan dan een nauwkeurige taxatie maken en offerte uitbrengen.

Onze secretariaat is up to date geautomatiseerd voor de administratie. De afdeling inkoop is voorzien van de modernste computers en software en applicaties. Wij verwerken de inkoop van een auto binnen drie uur en kunnen die transactie ook binnen 24 uur afhandelen. De RDW app autoriseert ons om uw ingekochte sloopauto direct af te melden uit de RDW kentekenregistratie. Zodoende krijgt u het gratis RDW-vrijwaringsbewijs om u van de APK verplichting te ontslaan. De wegenbelasting wordt tevens opgeschort en teveel betaald wordt automatisch gerestitueerd. Autoverzekering moet u zelf opzeggen.

Waardebepaling van uw sloopauto door Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn

De afdeling inkoop, taxatie en offerte bepaalt de waarde van de door u aangeboden sloop- of schadeauto aan een drietal ijkpunten. Ten eerste de kentekenregistratie. Daarin staat als het ware het paspoort van de auto. Uniek is de VIN Voertuig Identificatie Nummer dat in het chassis van de auto is ingeslagen. Kenmerkend zijn natuurlijk het automerk en het type en de uitvoering. De krachtbron kan een dieselmotor zijn, of eentje die op benzine of LPG gas loopt. Het aantal cilinders en geleverde PK’s is ook mede waardebepalend. De staat van dienst en de staat waar het voertuig in verkeert bepalen uiteindelijk de waarde van de te verhandelen sloopauto of schadeauto.

Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn taxeert uw loopauto, sloopauto of schadeauto

De afdeling inkoop taxeert een loopauto, sloopauto of APK afgekeurde auto, schadeauto of occasion of tweedehands auto elk aan geheel verschillende criteria.

  • Loopauto
  • Sloopauto
  • APK afgekeurde auto
  • Schadeauto
  • Tweedehands auto, Youngtimer of Oldtimer

Een aangeboden motorvoertuig taxeren we naar kwaliteit en waarde. Dan moeten een paar punten ter beoordeling duidelijk zijn. De relatie dagwaarde en de prijs van de te repareren schade bijvoorbeeld.
In het geval van een loopauto of een sloopauto is dit van doorslaggevende betekenis.

In het geval van een loopauto kunt u bijvoorbeeld ernstige technische schade aan de auto hebben.
De motor is kapot omdat de koppaking lekt, de distributieriem is gebroken of de transmissie is kapot.
Het kan natuurlijk ook om blikschade aan de carrosserie gaan. Lakschade over de hele auto na een zeer zware hagelbui. Uitstoot van zure roet uit de schoorstenen van de Hoogovens.
Als het een jonge auto is, en de dagwaarde is hoger dan de reparatie noemen we dit een loopauto.
Laat u de loopauto repareren? Of vind u de reparatieprijs toch te hoog? Dan koopt Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn uw loopauto voor een faire en goede prijs in.

sloopauto verkopen alphen aan den rijnAPK-afgekeurde auto’s zijn vaak zogenaamde nette auto’s. Tot het keuringsrapport met gebreken een dure reparatie vergt. Die reparatie is veel hoger dan de dagwaarde van de auto. Dan kopen wij die auto in als sloopauto. In het beste geval levert de wagen nog onderdelen de rest wordt gerecycled. In sommige gevallen wordt zo’n auto toch nog een exportauto voor Oost-Europa of West-Afrika.

Als het om een sloopauto gaat dan overstijgen de reparatiekosten de dagwaarde van de auto.
In het geval van een oudere auto is dit vaak aan de orde. Technische schade aan de motor, koppeling, of aandrijving zijn te kostbaar. In het geval van een auto-ongeluk is de schade ook te groot voor herstel.
In de file ontstaan vaak kopstaart botsingen die een voor en achter volledig beschadigen.

Schadeauto’s komen in vele gradaties voor. Auto’s met zware schade zijn als sloopauto of autowrak te kwalificeren. Het oud ijzer en diverse metalen worden teruggewonnen en gerecyclet voor hergebruik. Schadeauto’s met lichte schade worden gerepareerd met herbruikbare merkonderdelen. Dit spaart natuur en milieu en de portemonnaie van de autobezitter. Schadeauto’s met gebruikssporen, verbruikssporen en of cosmetische schade worden opgeknapt waar nodig. Een poetsbeurt en een was and shine zijn genoeg om deze auto’s in de showroom van de garage of autohandelaar te krijgen.

Tweedehands auto’s of occasions kopen wij in naar categorie leeftijd. Tot 5 jaar, tot 10 jaar en tot 15 jaar. Boven de 15 jaar zijn het Youngtimers en boven de 20 jaar zijn het Oldtimers. Onze voorkeur gaat uit naar nette auto’s, redelijk kilometrage, met verse APK en met de onderhoudsboekjes erbij. Youngtimers van 15+ zijn op het ogenblik een interessante optie als bedrijfswagen. Met zo’n auto kun je als ondernemer heel wat geld besparen op je kosten. Er geldt een laag bijtellingstarief van slechts 35% van de dagwaarde. Verder gelden alle aftrekposten en voordelen van een zakelijke auto.

Offerte op loopauto, sloopauto of schadeauto

Laat nu een offerte uitbrengen door de afdeling inkoop en taxatie. Bel voor een persoonlijk gesprek of laat u terugbellen. Het formulier op de website, aangevuld met digitale foto’s van uw auto is een goede referentie voor onze inkopers taxateurs. U krijgt dan een realistische offerte voor uw sloopauto.
Bij verkoop van uw loopauto, sloopauto of schadeauto wordt deze door onze buitendienst opgehaald.

Sloopauto ophalen

Uw motorvoertuig verkocht aan Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn? Dan maakt de chauffeur van onze ophaaldienst een afspraak met u om de auto op te halen. U bepaalt dus waar en wanneer uw wagen wordt opgehaald. De afgesproken transactie word dan ook afgehandeld. De chauffeur taxateur bepaalt de definitieve verkoopprijs en betaalt die cash aan u uit. Het RDW-vrijwaringsbewijs krijgt u er gratis bij. U levert de auto in met de bijbehorende papieren, reservesleutels en toebehoren.

Wij werken milieu en natuur vriendelijk

Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn werkt als autodemontage en autosloopbedrijf volgens de jongste milieu- en natuurwetten. Dat betekent dat wij primair auto’s demonteren wat betreft de herbruikbare merkonderdelen. Auto’s die voor de sloop worden voorbereid worden afgetapt wat betreft de vloeistoffen als benzene en diesel, smeerolie en koelvloeistof en ruitenwisservloeistof.
Het droge autowrak gaat naar de ARN Post Shredder Technology fabriek in Tiel. Het in kleine stukjes geknipte wrak wordt naar soortelijke massa uitgesorteerd op sort materiaal. De diverse ijzersoorten worden omgesmolten voor recycling. New products maakt van restmateriaal oeverbeschoeiing.

Uw sloopauto verkopen aan Sloopauto Verkopen Alphen aan den Rijn is een goede groene keuze