Sloopauto verkopen Assen

Helaas, door omstandigheden is uw auto vrijwel niets meer waard. Rijp voor de sloop misschien? Weet dan dat u met een enkel telefoontje toch nog een lekker bedrag voor het voertuig kunt ontvangen en dat wij alle rompslomp eromheen voor onze rekening nemen. Er kan een hele vervelende gebeurtenis aan vooraf gegaan zijn en daar hebben wij zeker begrip voor. Daarom is en sloopauto verkopen in Assen een fluitje van een cent, omdat wij het u graag gemakkelijk maken. Wij, als De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst zorgen dat u nergens omkijken meer naar heeft. Al jaren lang bedienen wij klanten in Nederland naar volle tevredenheid. Het is ons doel om de sloopauto verkopen in Assen en de rest van Nederland zo makkelijk en prettig mogelijk te maken.

Om een paar voorbeelden te geven;

  • We zorgen voor milieuvriendelijke en correcte recycling & demontage
  • Een eerlijke vergoeding waar u geheel vrijblijvend wel of niet mee akkoord kunt gaan
  • Zeer snelle respons wanneer u uw sloop wilt verkopen in Assen of omgeving
  • Van A tot Z handelen wij het gehele slooptraject af: het kost u vrijwel geen tijd en moeite

Uw sloopauto verkopen in Assen? Zo geregeld

sloopauto verkopen assenSoms is het verschil tussen een goede auto en een auto die gesloopt moet worden letterlijk een kwestie van seconden. Door de enorme toename van het verkeer de afgelopen jaren zijn ook het aantal ongelukken en daarmee de kans op schade aan uw auto toegenomen. Natuurlijk wensen wij dit niemand toe, maar we spreken wekelijks klanten die helaas hun mooie auto naar de sloop moeten brengen. Total loss, zwaar beschadigd of simpelweg niet genoeg meer waard om te laten repareren. Wij zien het dagelijks. Natuurlijk, ook als uw sloopauto in Assen een mooi leven geleid heeft en nu “hoogbejaard” is, kunt u bij ons terecht. Vroeg of laat zal vrijwel elke auto zijn weg naar sloop maken. Een enkel telefoontje is genoeg om onze sloopauto ophaaldienst in te schakelen. Daarna kunt u het loslaten en met een gerust hart aan ons overlaten.

De preciese gang van zaken

Wanneer het duidelijk is dat u uw sloopauto in Assen en omgeving kwijt wilt, belt u met de De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst en krijgt u een medewerker aan de lijn die met u de precieze gang van zaken doorspreekt. Zo kunt u helemaal zelf bepalen waar en wanneer u de sloopauto in Assen wilt verkopen. In de wijk Lariks misschien, of Pittelo, Noorderpark, Peelo of Marsdijk, het is ons om het even. Tevens maakt het niet uit of wij de sloopauto verkoop in Assen bij u thuis afhandelen of op een openbare gelegenheid zoals een parkeerplaats, opslagruimte of tankstation. Uiteraard bieden wij u een goede prijs. De vergoeding hangt af van het type voertuig. Om de vergoeding nog beter te kunnen bepalen kunt u ons ook enkele foto’s overhandigen. Zo weten de medewerker precies wat het voertuig waard is en kan hij een representatieve waarde vaststellen. Nadat u akkoord bent gegaan met de vergoeding en de locatie en het tijdstip bepaald is, hoeft u eigenlijk niet meer te doen.

Waar krijgt u nog meer mee te maken

Eenmaal ter plaatse kan onze medewerker de sloopauto verkoop in Assen direct afhandelen. U krijgt namelijk direct een vrijwaringsbewijs waarmee u dus officieel geen eigenaar meer bent van het voertuig. De belastingdienst en de verzekering worden automatisch op de hoogte gebracht. Wel zo makkelijk!
U kunt ervoor kiezen om de vergoeding contant uit te laten betalen of dat wij het overmaken naar uw rekening. Dat keuze is geheel aan u. Alles kost bij elkaar nog geen kwartier van uw tijd.

Milieubewuste recycling en demontage

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst heeft oog voor het milieu en werkt daarom enkel met autosloperijen die aangesloten zijn bij het ARN, (Auto Recycling Nederland) een keurmerk van autosloperijen aangaande het duurzaam verwerken en recyclen van sloopauto’s in Nederland. U krijgt hiermee de garantie dat er bewust wordt omgegaan met eventuele milieuvervuilende onderdelen en vloeistoffen en dat er zoveel mogelijk wordt gerecycled.

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst biedt u veel voordeel

De uitgebreide dienstverlening willen we nog even samenvatten zodat het 100% duidelijk is en u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Uitstekende bereikbaarheid en snelle terugkoppeling: alle dagen van de week, zowel telefonisch als via email
  • Waar wij de sloopauto verkopen in Assen afhandelen bepaalt u zelf. U bent daar geheel vrij in.
  • Op de afgesproken locatie overhandigen wij u direct het vrijwaringsbewijs voor de RDW en de afgesproken vergoeding
  • Milieuvriendelijke verwerking/demontage en recycling van de sloopauto bij ARN aangesloten autosloperij
  • Een uitstekende vergoeding voor de auto en tevens onderdelen die nog gebruikt kunnen worden
  • Volledige service, Wanneer u met ons de afspraken heeft gemaakt hoeft u nergens meer naar om te kijken .

Wanneer u uw sloopauto wilt verkopen in Assen hoeft u alleen maar te bellen. Wij staan voor u klaar!

*In heel Noord Nederland zijn wij vertegenwoordigd en bieden wij onze service aan. Bel of mail vandaag nog en we nemen direct contact met u op. Binnen 24 uur bent u van uw sloopauto af, in regio Assen of andere regio’s in Noord Nederland.